Paul

De muzikale genen dankt Paul aan zijn vader, die in de jaren 70 furore maakte met “The Howling Hurricanes” en “Razorblade”. Hijzelf speelde van jongs af aan drums en qua gitaarspelen was Paul een laatbloeier.

Lees meer over Paul

 

Ronald

De muzikale roots van Ronald heeft hij al vanaf kleins af aan thuis meegekregen. Hoewel niemand van zijn familie een instrument bespeeld, is er de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Bands zoals de Stones, Pink Floyd en allerlei andere bands uit die tijd werden thuis veelal grijs gedraaid.

Lees meer over Ronald

 

Stan

De voorliefde van Stan voor de muziek uit de 50’s en 60's begon al op jonge leeftijd. Dagenlang keek hij thuis met zijn broer en zus naar videobanden met muziek van de Beatles en luisterde hij ‘oude’ muziek mee met zijn vader.

Lees meer over Stan

 

Rick

Sinds zijn jeugd heeft Rick een zeer brede oriëntatie van muziek meegekregen. De eerste drumlessen kreeg hij van zijn vader die hij later door zijn drumtalent en doorzettingsvermogen voorbij streefde. Zijn vader, all-time fan van bands zoals Metallica, Porcupine Tree, Dream Theater en Rush, maar ook Pink Floyd, The Beatles en Status Quo werden ook al gauw favoriete bands van Rick.

Lees meer over Rick